Σύγχρονη Διαγνωστική Ιωαννίνων

Διαγνωστικό κέντρο Ιωαννίνων

Στο διαγνωστικό εργαστήριο Σύγχρονη Διαγνωστική στα Ιωάννινα γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις, υπερηχογραφήματα (υπέρηχοι – triplex), ψηφιακές μαστογραφίες, ψηφιακές ακτινογραφίες, ψηφιακές πανοραμικές, μέτρηση οστικής πυκνότητας και λιπομέτρηση.

Η «Σύγχρονη Διαγνωστική» εγκαινίασε τον Οκτώβριο του 2013 το νέο της διαγνωστικό κέντρο στα Ιωάννινα, αρχικά με τμήματα μικροβιολογίας και υπερήχων, ενώ από το Μάιο του 2016 λειτουργεί και σύγχρονο ακτινολογικό τμήμα με ψηφιακές ακτινογραφίες και πανοραμικές ακτινογραφίες, ενώ από το 2018 προστέθηκε τμήμα μέτρησης οστικής πυκνότητας και λιπομέτρησης. Τέλος τον Ιούλιο του 2021 προστέθηκε το τμήμα της ψηφιακής μαστογραφίας.

Απασχολεί έντεκα εργαζόμενους – συνεργάτες (ιατρικό, παραϊατρικό προσωπικό και γραμματεία).

Τμήμα Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας

Στο εργαστήριο πραγματοποιούνται όλες οι μικροβιολογικές, αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές και ανοσολογικές εξετάσεις με τις πλέον αξιόπιστες μεθόδους και τη χρήση άρτιου και σύγχρονου εξοπλισμού.

Ακτινολογικό Εργαστήριο - Ψηφιακή Ακτινογραφία, Ψηφιακή Πανοραμική - Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Λιπομέτρηση

Το ακτινολογικό εργαστήριο στελεχώνεται με έμπειρο, εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και διαθέτει σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου πραγματοποιούνται όλες οι κλασικές ακτινογραφίες , πανοραμικές ακτινογραφίες καθώς και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση.

Τμήμα Υπερήχων

Το τμήμα περιλαμβάνει υπερήχους οργάνων, triplex (τρίπλεξ) αγγείων. Ενδεικτικά γίνονται υπερηχογραφήματα κοιλίας, θυρεοειδούς, μαστών, μαλακών μορίων και άλλα.

Τμήμα Ψηφιακής Μαστογραφίας

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με ψηφιακό μαστογράφο GE Healthcare Senographe Crystal Nova Eva 1.8. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για τις μικροβιολογικές και λοιπές αιματολογικές εξετάσεις, όπως και για τις ακτινογραφίες, πανοραμικές ακτινογραφίες και τη μέτρηση οστικής πυκνότητας δεν απαιτείται ραντεβού, ενώ για την πραγματοποίηση εξέτασης υπερήχων χρειάζεται να κλειστεί ραντεβού. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης είναι δυνατή η αιμοληψία στο χώρο σας.

Βρείτε μας στο χάρτη