Σύγχρονη Διαγνωστική Ιωαννίνων

Διαγνωστικό κέντρο Ιωαννίνων

Στο διαγνωστικό εργαστήριο Σύγχρονη Διαγνωστική στα Ιωάννινα διενεργούνται οι ακόλουθες διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις (ψηφιακή μαστογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία, ψηφιακή πανοραμική, μέτρηση οστικής πυκνότητας & λιπομέτρηση, υπερηχογραφήματα και triplex) καθώς και όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις.

Η «Σύγχρονη Διαγνωστική» λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2013 το νέο της διαγνωστικό κέντρο στα Ιωάννινα, αρχικά με τμήματα μικροβιολογίας και υπερήχων, ενώ από το Μάιο του 2016 λειτουργεί και σύγχρονο ακτινολογικό τμήμα με ψηφιακές ακτινογραφίες και πανοραμικές ακτινογραφίες. Το Μάιο του 2018 προστέθηκε τμήμα μέτρησης οστικής πυκνότητας και λιπομέτρησης, ολοκληρώνοντας τον Ιούλιο του 2021, οπότε και προστέθηκε το τμήμα της ψηφιακής μαστογραφίας.

Απασχολεί έντεκα εργαζόμενους – συνεργάτες (ιατρικό, παραϊατρικό προσωπικό και γραμματεία).

Τμήμα Μικροβιολογίας – Βιοπαθολογίας

Στο εργαστήριο πραγματοποιούνται όλες οι μικροβιολογικές, αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές και ανοσολογικές εξετάσεις με τις πλέον αξιόπιστες μεθόδους και τη χρήση άρτιου και σύγχρονου εξοπλισμού.

Ακτινολογικό Εργαστήριο - Ψηφιακή Ακτινογραφία, Ψηφιακή Πανοραμική - Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Λιπομέτρηση

Το ακτινολογικό εργαστήριο στελεχώνεται με έμπειρο, εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και διαθέτει σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου πραγματοποιούνται όλες οι κλασικές ακτινογραφίες , πανοραμικές ακτινογραφίες καθώς και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση.

Τμήμα Υπερήχων

Το τμήμα περιλαμβάνει υπερήχους οργάνων, triplex (τρίπλεξ) αγγείων. Ενδεικτικά γίνονται υπερηχογραφήματα κοιλίας, θυρεοειδούς, μαστών, μαλακών μορίων και άλλα.

Τμήμα Ψηφιακής Μαστογραφίας

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με ψηφιακό μαστογράφο GE Healthcare Senographe Crystal Nova Eva 1.8. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για τις μικροβιολογικές και λοιπές αιματολογικές εξετάσεις, όπως και για τις ακτινογραφίες, πανοραμικές ακτινογραφίες και τη μέτρηση οστικής πυκνότητας δεν απαιτείται ραντεβού, ενώ για την πραγματοποίηση εξετάσεων υπερήχων-triplex και μαστογραφίας είναι απαραίτητο να κλειστεί ραντεβού. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης είναι δυνατή η αιμοληψία στο χώρο σας.

Βρείτε μας στο χάρτη