Διαγνωστικό Εργαστήριο Δαγκλή 7, Ιωάννινα

Διαγνωστικό κέντρο Ιωαννίνων

Στο διαγνωστικό εργαστήριο Σύγχρονη Διαγνωστική στα Ιωάννινα, οδός Δαγκλή 7, διενεργούνται οι ακόλουθες διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις (ψηφιακή μαστογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία, ψηφιακή πανοραμική, 3D τομογραφία CBCT, μέτρηση οστικής πυκνότητας & λιπομέτρηση, υπέρηχοι και triplex) καθώς και όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις.

Η «Σύγχρονη Διαγνωστική» λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2013 το διαγνωστικό κέντρο στα Ιωάννινα, επί της οδού Δαγκλή 7, αρχικά με τμήματα μικροβιολογίας και υπερήχων, ενώ από το Μάιο του 2016 λειτουργεί και σύγχρονο ακτινολογικό τμήμα με ψηφιακές ακτινογραφίες και πανοραμικές ακτινογραφίες. Το Μάιο του 2018 προστέθηκε τμήμα μέτρησης οστικής πυκνότητας και λιπομέτρησης, και τον Ιούλιο του 2021 το τμήμα της ψηφιακής μαστογραφίας. Τέλος, από το Μάρτιο του 2023, λειτουργεί στο χώρο υπερσύγχρονο μηχάνημα 3D τομογραφίας CBCT.

Περιλαμβάνει:

Εργαστήριο Βιολογικών Υλικών – Μικροβιολογικό

όπου πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας με τις πλέον αξιόπιστες μεθόδους και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όλες οι μικροβιολογικές και λοιπές αιματολογικές εξετάσεις:

  • Μικροβιολογικές
  • Αιματολογικές
  • Βιοχημικές
  • Ανοσολογικές
  • Ορμονολογικές
  • Ειδικές Τεχνικές
  • Προγεννητικός Έλεγχος

Για τις μικροβιολογικές και λοιπές αιματολογικές εξετάσεις, καθώς επίσης για τις ακτινογραφίες, τις πανοραμικές και τη μέτρηση οστικής πυκνότητας δεν απαιτείται ραντεβού, ενώ εξετάσεις όπως (υπερηχογράφημα, μαστογραφία, 3D τομογραφία CBCT, αξονική και μαγνητική τομογραφία), διενεργούνται με ραντεβού. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης, είναι δυνατή η αιμοληψία στο χώρο σας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 26510 23614 - 23615

Βρείτε μας στο χάρτη